FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GADAFI ŽALI ŠTO JE REAGAN UMRO PRIJE NEGO MU SE SUDILO

TRIPOLI, 6. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Libijski čelnik Moamar Gadafiizrazio je žaljenje što je bivši američki predsjednik Ronald Reaganpreminuo prije nego je mogao biti izveden pred lice pravde zbogameričkih napada na Libiju 1986. godine, javlja u nedjelju libijskaagencija Jana.
TRIPOLI, 6. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Libijski čelnik Moamar Gadafi izrazio je žaljenje što je bivši američki predsjednik Ronald Reagan preminuo prije nego je mogao biti izveden pred lice pravde zbog američkih napada na Libiju 1986. godine, javlja u nedjelju libijska agencija Jana.

Gadafi je izrazio žaljenje što je Reagan preminuo prije nego je mogao biti izveden pred lice pravde zbog zločina "počinjenih nad djecom Libije" u noći 14. travnja 1986. godine u američkim zračnim napadima na Benghazi i Tripoli u kojim je pogođena i njegova rezidencija i u kojima je poginula njegova posvojena kći Haifa.

"Danas je preminuo Reagan, suradnik Margaret Thatcher u američkom napad na Gadafijevu rezidenciju i na gradove Benghazi i Tripoli 1986. godine", dodaje agencija Jana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙