FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ŽUŽUL STIGAO U BEOGRAD

BEOGRAD, 28. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslovaMiomir Žužul stigao je u petak prijepodne u Beograd u prvi službeniposjet zajednici Srbije i Crne Gore gdje će s domaćinom, ministromvanjskih poslova Vukom Draškovićem, razgovarati o odnosima dvijuzemalja, stanju u regiji te o procesu euroatlantskih integracija.
BEOGRAD, 28. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslova Miomir Žužul stigao je u petak prijepodne u Beograd u prvi službeni posjet zajednici Srbije i Crne Gore gdje će s domaćinom, ministrom vanjskih poslova Vukom Draškovićem, razgovarati o odnosima dviju zemalja, stanju u regiji te o procesu euroatlantskih integracija.

Ovo će biti prvi susret dvojice ministara vanjskih poslova susjednih zemalja nakon što se u obje zemlje promjenila vlast.

Ministar Žužul će se prvo će razgovarati u četiri oka s ministrom Draškovićem, a potom će im se pridružiti i članovi izaslanstava.

Po programu jednodnevnog boravka u Beogradu ministar Žužul će razgovarati i sa srbijanskim premijerom Vojislavom Koštunicom, predsjednikom Skupštine SiCG Zoran Šamajem, a posjetit će i beogradskog nadbiskupa Stanislava Hočevara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙