FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ RAZGOVARALA S MINISTROM ZA MEĐUNARODNE EKONOMSKE ODNOSE SICG-A

ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska ministrica europskihintegracija Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u ponedjeljak uZagrebu s Predragom Ivanovićem, ministrom za međunarodne ekonomskeodnose Srbije i Crne Gore s kojim je razmatrala prijedloge za provedbudanas potpisanog Protokola o suradnji u procesu europskihintegracija.
ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska ministrica europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u ponedjeljak u Zagrebu s Predragom Ivanovićem, ministrom za međunarodne ekonomske odnose Srbije i Crne Gore s kojim je razmatrala prijedloge za provedbu danas potpisanog Protokola o suradnji u procesu europskih integracija.

U sklopu današnjeg posjeta predsjednika Srbije i Crne Gore Svetozara Marovića Hrvatskoj Kolinda Grabar - Kitarović, potpisala je Protokol o suradnji u procesu europskih integracija.

Ministrica Grabar-Kitarović ocijenila je potpisani Protokol važnim korakom u uspostavi konkretne regionalne suradnje.

"Hrvatska je do sada imala pomoć susjednih zemalja, današnjih članica. Pomoć koristimo u našim nastojanjima na putu u EU, jer analizom učinjenog izbjegavamo pogreške, dok uspješnim koracima i iskustvima dobivamo dragocjenu pomoć," rekla je ministrica Grabar-Kitarović.

Ivanović je čestitao je na pozitivnom avisu o zahtjevu za članstvo u EU, istaknuvši kako su "uspjeh Republike Hrvatske i pozitivan avis Europske Komisije inspiracija svim državama u regiji.", priopćeno je iz Ministarstva europskih integracija RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙