FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: HRVATSKA ŽELI POMOĆI BALKANSKIM SUSJEDIMA NA PUTU U EU

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska želi pomoći Srbiji i drugimsusjedima na Balkanu da njezinim stopama uđu u članstvo Europskeunije, prenosi u srijedu stajališta premijera Ive Sanadera grčkidnevnik "Kathimerini" povodom posjeta potpredsjednika srpske vladeMiroljuba Labusa Zagrebu.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska želi pomoći Srbiji i drugim susjedima na Balkanu da njezinim stopama uđu u članstvo Europske unije, prenosi u srijedu stajališta premijera Ive Sanadera grčki dnevnik "Kathimerini" povodom posjeta potpredsjednika srpske vlade Miroljuba Labusa Zagrebu.

"Unatoč strahovanjima Zapada da bi (izborna) pobjeda konzervativaca u objema državama mogla ugroziti stabilnost Balkana, hrvatski premijer Ivo Sanader i njegov gost potpredsjednik Vlade Srbije Miroljub Labus izrazili su spremnost na suradnju", bilježi grčki list.

"Hrvatska će u lipnju postati kandidat za članstvo u EU i možda dobiti datum početka pregovora, što je važno i za sve naše susjede (…) Želimo ohrabriti nastojanja Srbije na putu ka EU", prenosi "Kathimerini" Sanaderove riječi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙