FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BANJA LUKA: POVJERENSTVO ZA SREBRENICU ZAVRŠILO VEĆI DIO POSLA

BANJA LUKA, 4. lipnja 2004. (Hina) - Povjerenstvo za istraživanjedogađaja u Srebrenici od 10. do 19. srpnja 1995. g. završilo jenajveći dio posla na terenu i privodi kraju završno izvješće koje ćeidućeg tjedna biti upućeno vladi RS na razmatranje, priopćio je upetak ured vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.
BANJA LUKA, 4. lipnja 2004. (Hina) - Povjerenstvo za istraživanje događaja u Srebrenici od 10. do 19. srpnja 1995. g. završilo je najveći dio posla na terenu i privodi kraju završno izvješće koje će idućeg tjedna biti upućeno vladi RS na razmatranje, priopćio je u petak ured vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

Na temelju informacija dobivenih od službenih tijela Republike Srpske i izjava svjedoka na terenu, Povjerenstvo je došlo do novih saznanja o postojanju još 31 masovne grobnice do sada nepoznate široj javnosti, o čemu je obaviještena Komisija Federacije BiH za traženje nestalih.

Vlada RS utemeljila je Povjerenstvo za istraživanje događaja u Srebrenici u razdoblju između 10. i 19. srpnja 1995. godine kada je vojska Republike Srpske ubila više tisuća Bošnjaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙