FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: Zbog radova u prekidu željeznički promet na dijelu pruge Zagreb-Rijeka

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Zbog zamjene skretnica u kolodvoruHorvati od subote 5. lipnja u 7,10 sati do nedjelje 6. lipnja u 12,10sati biti će u prekidu željeznički promet na pruzi Zagreb - Rijekaizmeđu kolodvora Hrvatski Leskovac - Horvati - Zdenčina, izvješćeno jeiz Hrvatskih željeznica.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Zbog zamjene skretnica u kolodvoru Horvati od subote 5. lipnja u 7,10 sati do nedjelje 6. lipnja u 12,10 sati biti će u prekidu željeznički promet na pruzi Zagreb - Rijeka između kolodvora Hrvatski Leskovac - Horvati - Zdenčina, izvješćeno je iz Hrvatskih željeznica.

Zbog toga će biti uvedena privremena regulacija prometa te će autobusi prevoziti putnike lokalnih putničkih vlakova na relaciji Hrvatski Leskovac - Zdenčina i obrnuto.

Putnici brzih vlakova za Rijeku i iz Rijeke bit će prevoženi autobusima na relaciji Zagreb - Karlovac i obrnuto, a putnici vlakova za Split i iz Splita na cijeloj relaciji bit će prevoženi autobusima, dakle od Zagreba do Splita i obrnuto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙