FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: zbog radova u subotu i nedjelju prekid željezničkog prometa na nekim relacijama

ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestilesu danas da će zbog zamjene skretnica na kolodvoru Horvati od subote,29. svibnja, u 7,10 sati do nedjelje, 30. svibnja, u 12,10 sati biti uprekidu željeznički promet na pruzi Zagreb - Rijeka između kolodvoraHrvatski Leskovac - Horvati - Zdenčina.
ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su danas da će zbog zamjene skretnica na kolodvoru Horvati od subote, 29. svibnja, u 7,10 sati do nedjelje, 30. svibnja, u 12,10 sati biti u prekidu željeznički promet na pruzi Zagreb - Rijeka između kolodvora Hrvatski Leskovac - Horvati - Zdenčina.

Zbog toga će biti uvedena privremena regulacija prometa tako da će autobusi prevoziti putnike lokalnih putničkih vlakova na relaciji Hrvatski Leskovac - Zdenčina i obrnuto, a putnici brzih vlakova za Rijeku i iz Rijeke bit će prevoženi autobusima na relaciji Zagreb - Karlovac i obrnuto, dok će putnici vlakova za Split i iz Splita na cijeloj relaciji biti prevoženi autobusima od Zagreba do Splita i obrnuto.

Također u subotu, 29. svibnja, od 10,20 do 17,20 sati zbog izmjene tračnica bit će zatvorena pruga Zaprešić - Varaždin - Kotoriba - državna granica od kolodvora Novi Dvori do kolodvora Luka. Putnike lokalnih vlakova i brzog vlada koji voze u to vrijeme na relaciji Novi Dvori - Luka i obrnuto prevozit će autobusi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙