FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: sutra se od Macelja do Apatovca kod križevaca prevozi specijalni teret

KRIŽEVCI, 18. svibnja 2004. (Hina) - S graničnog prijelaza na Maceljusutra će u 7 sati krenuti dva kamiona austrijskog prijevoznika"Rachbauera" sa specijalnim teretom opreme za tvornicu mineralne iizvorske vode Badela 1862 u križevačkom selu Apatovcu, priopćila jedanas koprivničko-križevačka Policijska uprava.
KRIŽEVCI, 18. svibnja 2004. (Hina) - S graničnog prijelaza na Macelju sutra će u 7 sati krenuti dva kamiona austrijskog prijevoznika "Rachbauera" sa specijalnim teretom opreme za tvornicu mineralne i izvorske vode Badela 1862 u križevačkom selu Apatovcu, priopćila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Kamioni će u pratnji policije i dvaju vozila tehničke pratnje proći jutarnjim satima kroz Krapinu, Zaprešić, Zagrebačkom obilaznicom do Svete Helene te preko Vrbovca doći u Križevce sutra oko 12 sati. Iz Križevaca će sporednim ulicama produžiti do Apatovca.

Specijalni je teret u svakom vozilu težak oko 40 tona, dug je 16,50 i 18,50 metara, širok 4,10 i 4,70 metara i visok 4,35 i 4,40 metara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙