FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IMOVINA KATHARINE HEPBURN NA DRAŽBI

NEW YORK, 4. lipnja 2004. (Hina) - Vjenčanica Katharine Hepburn idrugi predmeti s njezina imanja naći će se sljedećeg tjedna na dražbiu Sothebysu na kojoj bi, prema očekivanjima, mogli postići cijenu odpribližno milijun dolara.
NEW YORK, 4. lipnja 2004. (Hina) - Vjenčanica Katharine Hepburn i drugi predmeti s njezina imanja naći će se sljedećeg tjedna na dražbi u Sothebysu na kojoj bi, prema očekivanjima, mogli postići cijenu od približno milijun dolara.

Vrlo neobična haljina od bijeloga baršuna sa zlatnim vezom, koju je slavna glumica nosila na vjenčanju s Ludlowom Ogdenom Smithom 1928., mogla bi biti prodana za 3500 dolara. Par se rastao nakon šest godina braka, a četverostruka dobitnica Oscara više se nikad nije udavala.

Na dražbi će se naći i brzojav kojim je objavljeno njezino rođenje, Toulouse-Lautrecova grafika procijenjena na 30.000 dolara, glumičini rukopisi, fotografije, pisma i namještaj, kao i stotinjak crteža i slika te brončana afrička maska koju je posebno voljela.

Katharine Hepburn umrla je u lipnju prošle godine.

Karijera slavne glumice trajala je punih sedam desetljeća, od 1932. do 1994., a filmski su joj partneri bili Cary Grant, Humphrey Bogart i Spencer Tracy, s kojim je 27 godina bila u vezi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙