FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SURADNJA KINESKE AKADEMIJE TEHNIČKIH ZNANOSTI S HAZU-OM I HATZ-OM

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Kineska Akademija tehničkih znanosti(CAE) u srijedu je potpisala sporazume o suradnji s pet stranihakademskih institucija u cilju povećanja razmjene informacija uistraživanju i razvoju, piše u četvrtak kineski dnevnik People'sDaily.
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Kineska Akademija tehničkih znanosti (CAE) u srijedu je potpisala sporazume o suradnji s pet stranih akademskih institucija u cilju povećanja razmjene informacija u istraživanju i razvoju, piše u četvrtak kineski dnevnik People's Daily.

Xu Kuangdi, predsjednik kineske Akademije tehničkih znanosti, sporazum o suradnji potpisao je s predstavnicima Švedske Kraljevske akademije tehničkih znanosti, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Hrvatske akademije tehničkih znanosti i Azijskim tehnološkim institutom, javlja list. Wang Dianzuo, dopredsjednik CAE-a, potpisao je dokument o nastavku suradnje s predstavnicima njemačkog instituta Fraunhofer.

Prema potpisanim sporazumima CAE i njegovi strani partneri povećat će razmjenu stručnjaka, informacija i naprednih tehnologija, navodi se u vijesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙