FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NADBISKUP OD CANTERBURYA OPOVRGAO VIJEST O BLAGOSLOVU ZA ŽENIDBU CHARLES I CAMILLE

LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Nadbiskup od CanterburyaRowan Williams, poglavar Anglikanske crkve koja u svijetu ima 70milijuna vjernika, u četvrtak je opovrgao izvješća objavljena umedijima prema kojima je ta crkva dala svoj blagoslov za ženidbuprinca od Walesa, nasljednika engleske krune s njegovom dugogodišnjomprijateljicom Camillom Parker Bowles.
LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Nadbiskup od Canterburya Rowan Williams, poglavar Anglikanske crkve koja u svijetu ima 70 milijuna vjernika, u četvrtak je opovrgao izvješća objavljena u medijima prema kojima je ta crkva dala svoj blagoslov za ženidbu princa od Walesa, nasljednika engleske krune s njegovom dugogodišnjom prijateljicom Camillom Parker Bowles.

Informacija je objavljena u četvrtak u listu The Times. Williamsov je glasnogovornik kazao kako nema nikakve promjene u stajalištu nadbiskupa u vezi spomenutog pitanja.

The Times je izvijestio kako je Charlesov bliski prijatelj, za kojega list tvrdi da je ovlašten govoriti u prinčevo ime, potvrdio da Charles i Camilla razmišljaju o braku, ali ne žele se vjenčati prije završetka istrage o automobilskoj nesreći Charlsove prve supruge princeze Diane 1997.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙