FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ANGLIKANSKA CRKVA DALA SVOJ BLAGOLSOV CHARLESU ZA ŽENIDBU S CAMILLOM

LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Anglikanska crkva je dala svojblagoslov za ženidbu princa od Walesa, nasljednika engleske krune, sdugogodišnjom prijateljicom Camillom Parker Bowles, piše "The Times" učetvrtak.
LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Anglikanska crkva je dala svoj blagoslov za ženidbu princa od Walesa, nasljednika engleske krune, s dugogodišnjom prijateljicom Camillom Parker Bowles, piše "The Times" u četvrtak.

List komentira izjave bivšeg Canterburryskog nadbiskupa i primata anglikanske crkve koji je u srijedu ocijenio kako bi takvo spajanje bilo "prirodno"

"The Times" piše na naslovnici da je sadašnji nadbiskup Canterburryja Rowan Williams, vođa anglikanske crkve u svijetu, dao svoj blagoslov princu Charlesu.

Prijatelj, za kojeg "The Times" tvrdi da je ovlašten govoriti u prinčevo ime, potvrdio je da Charles i Camilla razmišljaju o braku i žele da se to dogodi "najranije iduće godine".

"Bilo bi pogrešno misliti da oni (Charles i Camilla) nisu razgovarali o tome. Ali nitko ne žuri u to i ne tjera ih na to. To je osobna odluka", kazao je prijatelj.

U četvrtak nije bilo moguće dobiti potvrdu iz Buckinghamske palače.

Do vjenčanja neće doći dok istraga o pogibiji Charlesove prve supruge princeze Diane ne bude okončana, kazao je priajtelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙