FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BEČ - KONFERENCIJA O PROMETNOJ INFRASTRUKTURI

BEČ, 2. lipnja 2004. (Hina) - Regionalnom suradnjom može sepridonijeti boljem razvoju infrastrukture, naglašeno je u srijedu uBeču na konferenciji pod naslovom "Perspektive razvoja prometneinsfrastrukture u srednjoj i istočnoj Europi", u organizacijiInstituta za dunavski prostor i srednju Europu (IDM) i austrijskepodružnice njemačke energetske grupacije RWE Floution Austria.
BEČ, 2. lipnja 2004. (Hina) - Regionalnom suradnjom može se pridonijeti boljem razvoju infrastrukture, naglašeno je u srijedu u Beču na konferenciji pod naslovom "Perspektive razvoja prometne insfrastrukture u srednjoj i istočnoj Europi", u organizaciji Instituta za dunavski prostor i srednju Europu (IDM) i austrijske podružnice njemačke energetske grupacije RWE Floution Austria.

Državni tajnik u slovenskom Ministarstvu prometa Boris Živec izjavio je među ostalim na skupu kako je autocesta između Ptuja i Hrvatske planirana za 2013. godinu.

Voditelj bečkog programa za utvrđivanje potreba u prometnoj infrastrukturi- TINA Otto Schwetz kazao je da je austrijski veliki interes što bolje povezivanje s Hrvatskom.

Na dvodnevnom međunarodnom skupu, koji se održava u Diplomatskoj akademiji u Beču, sudjeluju predstavnici zemalja članica EU a posebice su dobro zastupljene srednje i istočnoeuropske zemlje, zatim predstavnici europskih banaka i financijskih korporacija, predstavnici Europske komisije za energetiku i promet, austrijskog ministarstva prometa i drugih prometnih institucija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙