FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

počela PROSLAVA srednjoeuropskog katoličkog dana U MARIAZELLU

MARIAZELL, 21. svibnja 2004. (Hina) - U austrijsko nacionalno svetišteMariazell danas su stigli brojni hodočasnici iz Austrije, BiH, Češke,Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Slovačke i Poljske na proslavuSrednjoeuropskog katoličkog dana koji se održava pod geslom "Krist -nada Europe".
MARIAZELL, 21. svibnja 2004. (Hina) - U austrijsko nacionalno svetište Mariazell danas su stigli brojni hodočasnici iz Austrije, BiH, Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Slovačke i Poljske na proslavu Srednjoeuropskog katoličkog dana koji se održava pod geslom "Krist - nada Europe".

Popodne je održan sastanak predsjednika biskupskih konferencija zemalja sudionica hodočašća s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Angelom Sodanom, izaslanikom pape Ivana Pavla II. na hodočašću.

Hodočasnička događanja počinju u 20 sati susretom mladih u bazilici u Mariazellu, koja je već popodne bila puna i u kojoj će se održati molitveno bdijenje.

Svakoga sata molitvu će predvoditi mladi iz jedne od zemalja sudionica, a bdijenje će završiti sutra ujutro u 6,30 sati jutarnjom misom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙