FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U ČETVRTAK PROMOCIJA FILMA "NAŠE VATRENE GODINE"

ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - U četvrtak u 11 sati u zagrebačkomhotelu Opera održat će se prigodna promocija filma o nezaboravnimgodinama hrvatske nogometne reprezentacije "Naše vatrene godine", kojije režirao Eduard Galić.
ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - U četvrtak u 11 sati u zagrebačkom hotelu Opera održat će se prigodna promocija filma o nezaboravnim godinama hrvatske nogometne reprezentacije "Naše vatrene godine", koji je režirao Eduard Galić.

Producentska kuća Missart je za scenarij angažirala Vjesnikovog novinara Andriju Kačića-Karlina i Aljošu Asanovića, autore romana "Vatreni lakat" koja je svojevrsna priča o prvih deset godina hrvatske nogometne reprezentacije. U filmu gostuje velika većina "vatrenih" koji s vremenskim odmakom pričaju o danima koje su proveli zajedno proslavljajući ne samo hrvatski nogomet, već i cijelu domovinu. U filmu ima i ekskluzivnih snimaka, dosad neobjavljenih, te je za očekivati da će pobuditi veliko zanimanje javnosti, napose što izlazi neposredno prije još jednog ispita "vatrenih", EP-a u Portugalu.

Dokumentarni film "Naše vatrene godine" traje sat i pol i mnogi ga već sad smatraju jedinstvenim pokušajem da se hrvatski sportski uspjesi pretoče u filmsku vrpcu što je dosad kod nas uistinu bila rijetkost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙