FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POPIS REPREZENTATIVACA IPAK U SRIJEDU

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Premda se očekivalo kako će OttoBarić u ponedjeljak objaviti popis putnika za Europsko prvenstvo,izbornik hrvatske vrste odgodio je odluku za dva dana. Listu putnikaza Portugal objavit će u srijedu.
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Premda se očekivalo kako će Otto Barić u ponedjeljak objaviti popis putnika za Europsko prvenstvo, izbornik hrvatske vrste odgodio je odluku za dva dana. Listu putnika za Portugal objavit će u srijedu.

"Imamo dovoljno vremena, ne treba žuriti. Odlučio sam se za 22 igrača, ostala je tek jedna dvojba. No, čekajte do srijede," kazao je Barić. Hrvatski strateg pričekat će posljednji susret U-21 reprezentacije protiv Italije na Europskom prvenstvu, koji je na rasporedu u utorak.

"Trebam maksimalno spremne igrače. Nemam ništa protiv niti jednog igrača, meni su važni samo 100 posto spremni igrači," dodao je Barić.

Hrvatski nogometaši su nakon utakmice sa Slovačkom dobili dva dana odmora. Okupljanje je u utorak, a nakon fotografiranja u službenim odjelima i sportskoj opremi imat će trening, nakon kojeg putuju u bazu u Čatež. Posljednju provjeru uoči odlaska na EP, hrvatska će imati u subotu u Kopenhagenu (17:00 sati).

"Protiv Danske će zaigrati najmanje devet igrača koji će igrati prvu utakmicu Eura protiv Švicarske", najavio je Barić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙