FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: BRAĆA OTELA 18-GODIŠNJU DJEVOJKU, A JEDAN OD NJIH JU JE SILOVAO

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija jučer je uhitiladvojicu braće (26 i 25 godina) koje sumnjiči da su prije četiri danaoteli 18-godišnju djevojku koju je jedan od njih silovao u kući unaselju Peščenica, odakle je jučer uspjela pobjeći i izvijestitipoliciju.
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija jučer je uhitila dvojicu braće (26 i 25 godina) koje sumnjiči da su prije četiri dana oteli 18-godišnju djevojku koju je jedan od njih silovao u kući u naselju Peščenica, odakle je jučer uspjela pobjeći i izvijestiti policiju.

Policija je danas obavijestila da su osumnjičeni prije četiri dana pričekali djevojku ispred trgovine na Glavnom željezničkom kolodvoru i uz prijetnju davljenjem na silu je ugurali u neregistrirani automobil.

Potom su je odvezli u svoju obiteljsku kuću na Peščenici, zaključali je u sobu i tamo držali tri dana.

Preksinoć oko 22 sata djevojka je pokušala pobjeći, no 26-godišnji osumnjičeni ju je stigao na ulici i, povlačeći je za kosu, odvukao je natrag u sobu gdje ju je nekoliko puta udario, a zatim i silovao uz prijetnju nožem.

Djevojka je jučer ujutro uspjela pobjeći te cijeli slučaj prijaviti policiji.

Policija je obojicu jučer privela u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda te protiv njih podnijela kaznene prijave zbog protupravnog oduzimanja slobode i silovanja.

Obojica su od ranije poznati policiji kao počinitelji imovinskih delikata i nasilja, kažu u zagrebačkoj policiji.

Policija je izvijestila i da je sinoć u naselju Susedgrad 57-godišnji Mijo Ž. nožem pokušao ubiti svog 26-godišnjeg nećaka Igora Ž., nanijevši mu tešku ranu u predjelu prsa.

Očevidom je utvrđeno da je Igor došao kući zajedno sa svojim ocem i krenuo prema stanu na prvom katu, no u tom je trenutku Mijo, koji živi u istoj kući, otvorio vrata svog stana i pred njih istresao tepih.

To je razljutilo Igora koji je odgurnuo Miju i rekao mu da mu se makne s puta, na što je Mijo otišao u kupaonicu i s perilice za rublje uzeo kuhinjski nož te nećaka ubo u lijevu stranu prsa.

Teško ozlijeđenom mladiću liječnička je pomoć pružena u Općoj bolnici Sveti Duh, a

osumnjičenoga je uhitila policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙