FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREBAČKI VELESAJAM DOMAĆIN LJETNOJ KONFERENCIJI UFI-JA

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebački velesajam (ZV) od 14. do16. lipnja bit će domaćin ljetnoj konferenciji Unije međunarodnihsajmova (UFI - Union des Foires Internationales), na kojoj se očekujeoko 250 sudionika.
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebački velesajam (ZV) od 14. do 16. lipnja bit će domaćin ljetnoj konferenciji Unije međunarodnih sajmova (UFI - Union des Foires Internationales), na kojoj se očekuje oko 250 sudionika.

Tijekom tog ljetnog summita svjetske sajamske industrije raspravljat će se o niz aktualnih tema iz svijeta sajmovanja, npr. utjecaju proširenja EU na sajamsku industriju, o sve značajnijim novim tržištima, primjerice mogućnostima kineskog tržišta, mogućnostima sajmovanja u Rusiji, u srednjoj i istočnoj Europi, itd., najavio je koordinator konferencije i predsjednik UFI Komisije za marketing Berislav Čižmek na današnjem predstavljanju toga skupa na ZV-u.

UFI je svjetsko udruženje sajmova koje promovira sajamske priredbe i sajamsko poslovanje putem 251 sajamske organizacije u 74 zemlje i 154 grada diljem svijeta.

UFI je osnovan 1925. u Parizu, a jedan od osnivača je i ZV.

Dva su značajna godišnja događaja UFI-ja, ljetna konferencija i kongres koji se održava na jesen.

Zagrebački velesajam u dva je navrata, 1959. i 1979. bio domaćin UFI kongresa, ove godine, kada obilježava 95. godišnjicu postojanja, domaćin je konferencije, a na ZV-u se nadaju da bi 2009., kada će ZV slaviti svoju stotu obljetnicu, ponovno mogli biti domaćin UFI kongresu.

Pokrovitelj UFI ljetne konferencije je zagrebačko Gradsko poglavarstvo, a veliku potporu organizaciji konferencije dala je Turistička zajednica Grada Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙