FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GRUZIJA U MRAKU

TBILISI, 31. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Gruzija je u potpunostiostala bez električne energije nakon što je u ponedjeljak navečerolujno nevrijeme pokidalo električne vodove na zapadu te zemlje,priopćeno je iz gruzijskog ministarstva energetike.
TBILISI, 31. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Gruzija je u potpunosti ostala bez električne energije nakon što je u ponedjeljak navečer olujno nevrijeme pokidalo električne vodove na zapadu te zemlje, priopćeno je iz gruzijskog ministarstva energetike.

"Cijeli sustav napajanja električnom energijom u Gruziji je u kvaru", rekla je glasnogovornica ministarstva. "Ekipe na terenu trude se popraviti štetu i nadamo se da će opskrba biti uspostavljena do petka ujutro", dodala je ona.

Bivša sovjetska republika ima velikih problema s opskrbom električnom energijom jer je infrastruktura u raspadu. Gruzija je u travnju rekla da će zatražiti zajam od 7o milijuna dolara kako bi održala u pogonu svoj energetski sektor i latila dug za plin te popravila infrastrukturu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙