FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SJEDNICA VLADINOG POVJERENSTVA ZA SUZBIJANJE ZLOUPORABE OPOJNIH DROGA

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Međunarodni dan borbe protivzlouporabe droge i nezakonite trgovine drogama - 26. lipnja, obilježitće se sjednicom u Hrvatskom narodnom kazalištu gdje će, uz upozorenjana sve opasnosti od droge, započeti i intenzivna medijska kampanja,najavila je nakon današnje sjednice Povjerenstva za suzbijanje izlouporabu opojnih droga potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljibranitelja i međugeneracijske solidarnosti, te predsjednica togPovjerenstva Jadranka Kosor.
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droge i nezakonite trgovine drogama - 26. lipnja, obilježit će se sjednicom u Hrvatskom narodnom kazalištu gdje će, uz upozorenja na sve opasnosti od droge, započeti i intenzivna medijska kampanja, najavila je nakon današnje sjednice Povjerenstva za suzbijanje i zlouporabu opojnih droga potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti, te predsjednica tog Povjerenstva Jadranka Kosor.

Ističući kako je županima uputila pisma s preporukom da se i hrvatske županije različitim akcijama uključe u obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droge, dodala je kako u cijeloj akciji očekuju pomoć i podršku medija.

Ministarstvo unutarnjih poslova intenzivno radi na dobivanju svih uvjeta za testiranje vozača na droge, a prema izvješću koje su danas iznijeli vjerojatno će pokusna testiranja biti krajem lipnja, najavila je Jadranka Kosor.

Upozorila je i na katastrofalnu brojku od više od 17 tisuća registriranih ovisnika, pri čemu je stvarna brojka od tri do pet puta veća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙