FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić o skoroj posjeti Carle del Ponte Zagrebu

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić u ponedjeljak je u Zagrebu, komentirajući skori posjet haašketužiteljice Carle del Ponte Zagrebu, rekao kako od razgovora "neočekuje ništa posebno te da će to biti jedan normalan susret".
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić u ponedjeljak je u Zagrebu, komentirajući skori posjet haaške tužiteljice Carle del Ponte Zagrebu, rekao kako od razgovora "ne očekuje ništa posebno te da će to biti jedan normalan susret".

Neću se upuštati u konkretne slučajeve i jedino ću joj iznijeti naš stav da Hrvatska surađuje s haaškim tribunalom, kazao je Mesić upitan za komentar tijekom posjeta Hrvatskoj udruzi osoba s poremećajima pokreta.

Hrvatskoj odgovara individualizacija krivnje kako bi prestalo kolektivno optuživanje i kako bi se na taj način omogućila suradnja u regiji, rekao je predsjednik.

A "to znači i da budemo prepoznati i u Europi da smo jedna zrela demokracija koja ima pravo da se uključi u europsku obitelj demokratskih društava", zaključio je Mesić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙