FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ŽUŽUL ZAPOČEO RAZGOVORE U PODGORICI

PODGORICA, 31. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskihposlova Miomir Žužul u ponedjeljak je susretom s predsjednikomSkupštine Crne Gore Rankom Krivokapićem započeo seriju razgovora snajvišim crnogorskim dužnosnicima - predsjednikom Filipom Vujanovićemi premijerom Milom Đukanovićem.
PODGORICA, 31. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslova Miomir Žužul u ponedjeljak je susretom s predsjednikom Skupštine Crne Gore Rankom Krivokapićem započeo seriju razgovora s najvišim crnogorskim dužnosnicima - predsjednikom Filipom Vujanovićem i premijerom Milom Đukanovićem.

Nakon razgovora ministra Žužula i premijera Đukanovića predviđene su izjave za javnost i razgovor s novinarima.

Šef hrvatske diplomacije posjetio je jutros Cetinje gdje je obišao Dvor Kralja Nikole i Vladin dom, koji su pretvoreni u muzeje crnogorske povijesti .

Žužul je jučer na Debelom brijegu, gdje ga je dočekao crnogorski šef diplomacije Dragiša Burzan, rekao da njegov prvi službeni posjet Crnoj Gori predstavlja kontinuitet sastanaka predstavnika dvije zemlje od kada je u Hrvatskoj na vlasti Vlada Iva Sanadera.

Nakon toga, ministar Žužul je obišao crkvu svetog Nikole u Perastu, Katedralu "Svetog Tripuna" u Kotoru i imao susret s kotorskim biskupom Ilijom Janjićem.

Burzan i Žužul sinoć su na radnoj večeri u Miločeru razgovarali o bilateralnim odnosima, položaju hrvatske manjine u Crnoj Gori, stanju u regiji i procesu euroatlantskih integracija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙