FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŽUŽUL STIGAO U PRVI SLUŽBENI POSJET CRNOJ GORI

KOTOR, 30. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslovaMiomir Žužul stigao je u nedjelju poslije podne u svoj prvi službeniposjet Crnoj Gori.
KOTOR, 30. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslova Miomir Žužul stigao je u nedjelju poslije podne u svoj prvi službeni posjet Crnoj Gori.

Žužula je na graničnom prijelazu Debeli brijeg dočekao njegov domaćin, crnogorski ministar vanjskih poslova Dragiša Burzan. Potom su se na putu do Kotora, gdje će u Generalnom konzulatu RH biti održan susret s predstavnicima hrvatskih udruga i političkih stranaka, dvojica ministara zaustavili u Perastu i obišli crkvu sv. Nikole.

Programom je kasnije predviđen i Žužulov susret s kotorskim biskupom Ilijom Janjićem i obilazak crkve sv. Tripuna u Kotoru.

Crnogorski ministar Burzan i Žužul će tijekom radne večere u Miločeru razgovarati o bilateralnim odnosima, položaju hrvatske manjine u Crnoj Gori, stanju u regiji i procesu euroatlantskih integracija.

O ovim temama Žužul će u ponedjeljak u Podgorici razgovarati i s najvišim crnogorskim dužnosnicima, predsjednikom Filipom Vujanovićem, premijerom Milom Đukanovićem i predsjednikom parlamenta Rankom Krivokapićem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙