FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

započela karavana ubiudr-a kroz hrvatsku pod nazivom "da se ne zaboravi"

ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - Udruga branitelja, invalida iudovica Domovinskog rata (UBIUDR) "Podravke" u suradnji s Udrugombranitelja Domovinskog rata "INA-Naftaplina" počela je danas četvrtukaravanu "Da se ne zaboravi - 2500 kilometara kroz Hrvatsku" u tijekukoje će posjetiti brojne hrvatske gradove i mjesta vezana uzDomovinski rat te zapaliti svijeće i položiti vijence za sve poginule,nestale
ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata (UBIUDR) "Podravke" u suradnji s Udrugom branitelja Domovinskog rata "INA-Naftaplina" počela je danas četvrtu karavanu "Da se ne zaboravi - 2500 kilometara kroz Hrvatsku" u tijeku koje će posjetiti brojne hrvatske gradove i mjesta vezana uz Domovinski rat te zapaliti svijeće i položiti vijence za sve poginule, nestale i umrle branitelje.

U karavani, koja je počela s potporom ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor, koja ju je danas otpratila na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, sudjeluje četrdesetak branitelja s desetak osobnih automobila. Cilj im je do 30. svibnja posjetiti što više hrvatskih gradova i podsjetiti na stvaranje hrvatske države i žrtve koje su pale u obrani domovine, istaknuli su danas iz "Podravkina" UBIUDR-a.

U počast poginulim braniteljima ta udruga također organizira od 22. do 30. svibnja veslačku regatu Dravom i Dunavom na relaciji Botovo - Osijek - Vukovar i na cilju u Vukovaru kod ušća Vuke u Dunav sudionici će se susresti s članovima karavane "Da se ne zaboravi - 2500 kilometara kroz Hrvatsku".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙