FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KONČAR: PRVA LOKOMOTIVA ZA JŽTP BEOGRAD

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Končar - električke lokomotive,tvrtka iz sastava koncerna Končar, u utorak 1. lipnja, obilježiti ćezavršetak modernizacije prve lokomotive serije 441 za Javnoželjezničko transportno poduzeće Beograd (JŽTP Beograd), objavili suiz Končar-a.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Končar - električke lokomotive, tvrtka iz sastava koncerna Končar, u utorak 1. lipnja, obilježiti će završetak modernizacije prve lokomotive serije 441 za Javno željezničko transportno poduzeće Beograd (JŽTP Beograd), objavili su iz Končar-a.

To je prva od ukupno 38 lokomotiva koliko će se obnoviti i modernizirati prema ugovoru sklopljenom u rujnu prošle godine između te dvije tvrtke.

Posao vrijedan 25 milijuna eura Končar je, kao najbolji ponuditelj, dobio na međunarodnom natječaju, a njegovo je financiranje osigurano je iz kredita kojeg je JŽTP dobio od Europske banke za obnovu i razvitak (EBRD).

Končar će ugovoreni posao realizirati u roku od 30 mjeseci, a u realizaciji posla sudjeluju i tvrtke iz Srbije i Crne Gore - MIN iz Niša i Minel iz Beograda.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙