FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UHIĆEN MLADIĆ ZBOG BLUDNIČENJA NAD NEKOLIKO DJEVOJAKA

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je23-godišnjeg mladića, kojeg terti da je na području zagrebačkognaselja Črnomerec bludničio nad nekoliko djevojaka, doznaje se upoliciji.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 23-godišnjeg mladića, kojeg terti da je na području zagrebačkog naselja Črnomerec bludničio nad nekoliko djevojaka, doznaje se u policiji.

Policija tvrdi da je uhićenik, kojeg se za sada tereti za dva slučaja bludnih radnji, iako se sumnja da ih je počinio znatno više, svoje žrtve dočekivao na tramvajskom stajalištu na raskrižju zagrebačkih ulica Ilice i Sveti Duh.

Po riječima glasnogovornice zagrebačke policije Gordane Vulame mladić je uhićen nakon što su ga prijavile dvije djevojke koje je napao u posljednjih mjesec dana. One su ga nakon uhićenja i prepoznaje u policiji, kazala je Vulama.

Poslijednji slučaj za koji se mladić tereti dogodio se 22. svibnja oko 23,50 sati, kada je od tramvajske stanice počeo pratiti 23–godišnjakinju. Sustigavši je u veži zgrade, uhvatio ju je s leđa za grudi, a djevojka je pala na tlo. Osumnjičeni ju je ponovno pokušao uhvatiti za grudi, ali je odustao nakon što ga je ona udarila nogom u međunožje.

Policija tvrdi i da je 28. travnja ove godine oko 21,15 sati s istom namjerom pratio jednu 22-godišnju djevojku. Nakon nekog vremena joj je prišao i također je uhvatio za grudi, no pobjegao je nakon što je prošao slučajni prolaznik.

Zbog kaznenih djela bludnih radnji mladić je jučer prepraćen u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙