FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIJEKA: OTVOREN MAN SERVISNI CENTAR

ČAVLE, 27. svibnja (Hina) - Novi MAN servisno-prodajni centar zakamione i autobuse u koji je tvrtka Auto-Hrvatska d.d. uložila oko 3milijuna eura otvoren je danas u Čavlima nedaleko Rijeke.
ČAVLE, 27. svibnja (Hina) - Novi MAN servisno-prodajni centar za kamione i autobuse u koji je tvrtka Auto-Hrvatska d.d. uložila oko 3 milijuna eura otvoren je danas u Čavlima nedaleko Rijeke.

Prodajno-servisni centar prostire se na ukupno 20.000 prostornih metara, od kojih su zatvoreni objekti površine 2.000 četvornih metara. Opremljen je modernom servisnom opremom poznatih europskih proizvođača.

Novim objektom upravljat će MAN prodajno servisni centri d.o.o. - član grupacije Auto-Hrvatska, a zapošljavat će 35 osoba.

Iz Auto-Hrvatske ističu da će novi objekt omogućiti uvođenje i primjenu prodajne Trucknology potpore korisnicima. To je višeznačni pojam za razvojni, prodajni i postprodajni koncept koji je tvrtka MAN Nutzfahrzeuge AG iz Muenchena razradila kao skup standarda za potrebe tržišta gospodarskih vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙