FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MF: u 2005. brodogradilištima isplaćeno 384 milijuna kuna subvencija

ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Ministarstvo financija izvijestiloje danas da su svim hrvatskim brodogradilištima isplaćene svesubvencije za 2005. u ukupnom iznosu 384,57 milijuna kuna.
ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Ministarstvo financija izvijestilo je danas da su svim hrvatskim brodogradilištima isplaćene sve subvencije za 2005. u ukupnom iznosu 384,57 milijuna kuna.

Ministarstvo financija obavlja plaćanja iz državnog proračuna sukladno zahtjevima proračunskih korisnika i njihovim prioritetima, a proračunski korisnici određuju svoje prioritete plaćanja, priopćeno je iz Ministarstva.

Svim hrvatskim brodogradilištima isplaćene su sve subvencije za 2005. godinu u iznosu od 384.575.000 kuna, navodi se u priopćenju.

Ministarstvo je time reagiralo na pisanje jednog dnevnika da iz Ministarstva gospodarstva svakodnevno 'pritišću' resor financija da do kraja ove godine isplati 51 milijun kuna redovnih subvencija brodogradilištima za studeni i prosinac.

U Ministarstvu financija doznaje se da nije bilo nikakvih pritisaka na to Ministarstvo, te ističu da nisu postojale ni naznake da subvencije neće biti u cijelosti isplaćene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙