FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

S mladim snagama protiv Birminghama

ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - Alex Ferguson će protivBirminghama, u četvrtfinalnoj utakmici Liga kupa predstavitipodmlađenu momčad Manchester Uniteda.
ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - Alex Ferguson će protiv Birminghama, u četvrtfinalnoj utakmici Liga kupa predstaviti podmlađenu momčad Manchester Uniteda.

Ferguson je rekao novinarima da je riječ o nekolicini mladih igrača koji su, jednostavno, nabrijani i jedva čekaju da zaigraju za Crvene vragove, jer su puni svježine, snage i želje za dokazivanjem.

Nakon što je u zadnjih 7 prvenstvenih utakmica zabilježila 6 pobjeda za ključne igrače momčadi Manchester Uniteda susret s Birminghamom u Liga kupu je prava prigoda za predah. Birmingham je, naime, jedna od slabijih momčadi Premier lige pa se nalazi na 19. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo dvije pobjede u dosadašnjem dijelu sezone.

Sudeći po najavi Alexa Fergusona protiv Birminghama na stadionu St. Andrew u sastavu Crvenih vragova neće biti golmana Edwins Van Der Sarsa, braniča Garyja Nevillea i Rija Ferdinanda, srednjaka Paula Scholesa i Ryana Giggsa te napadača Ruuda Van Nistelrooya i Waynea Rooneya. Tako će uz Portugalca Ronalda, Darrena Fletchera, Johna O'Sheu, Wesa Browna i Keirana Richardsona zaigrati Louis Saha, Tim Howard, Park Ji-Sung, Giuseppe Rossi, Gerard Pique i Phil Bardsley.

Nastupi u Liga kupu nisu prioritet za Manchester United kao ni za još neke ponajbolje engleske momčadi koje daleko veću pažnju posvećuju utakmicama Premier lige ili za FA kup, a susrete u Liga kupu koriste za provjeru mlađih igrača, koji kao pričuve nemaju dovoljnu minutažu na važnijim susretima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙