FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: U dva napada ubijene 22 osobe

BAGDAD, 29. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Jedanaest članova jedneobitelji ubijeno je u četvrtak kada je šest napadača provalilo unjihovu kuću u Latifiyi južno od Bagdada i prerezalo im vratove,objavila je iračka policija, a istog je dana u napadu pobunjenika naminibus u istom gradu ubijeno još jedanaest osoba.
BAGDAD, 29. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Jedanaest članova jedne obitelji ubijeno je u četvrtak kada je šest napadača provalilo u njihovu kuću u Latifiyi južno od Bagdada i prerezalo im vratove, objavila je iračka policija, a istog je dana u napadu pobunjenika na minibus u istom gradu ubijeno još jedanaest osoba.

Prema policijskim izvorima, ovu su šijitsku obitelj pobunjenici ranije upozorili da se iseli iz većinski sunitskog područja Latifiye, 40 kilometara južno od Bagdada, ali oni to nisu učinili. Napadači su do kuće stigli s dva automobila, provalili unutra, a članovima obitelji su vezali ruke prije nego su ih ubili. Za sobom su ostavili krvava tijela. Sedam žrtava su muškarci, a četiri žene, dodala je policija.

Istovremeno je u napadu na minibus ubijeno jedanaest Iračana, objavila je policija.

Njih su, isto tako na području Latifiye, napali neidentificirani napadači koji su otvorili vatru na minibus.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙