FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Egipat: ubijeno deset osoba iz susjednih obitelji

ASSIUT, 29. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Deset osoba iz triobitelji koje su živjele u susjedstvu ubijene su u četvrtak, a njihovasu tijela izmasakrirana, objavila je egipatska policija.
ASSIUT, 29. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Deset osoba iz tri obitelji koje su živjele u susjedstvu ubijene su u četvrtak, a njihova su tijela izmasakrirana, objavila je egipatska policija.

Ubojica ili ubojice žrtve su pobili u četvrtak u zoru i nestali tako da nema svjedoka, dok su tijela ostala ležati u tri kuće u selu Ezbet Shamseddin, 180 kilometara južno od Kaira.

U jednoj kući žrtve su 40-godišnji odvjetnik i njegova 60-godišnja majka, u drugoj nastavnik, njegova supruga i njihova dva sina, kazala je policija. U trećoj kući žrtve su bili 50-godišnji farmer i njegova 45-godišnja supruga te njihova kći i sin. Sve žrtve imale su muslimanska imena.

"Nemamo informacija ni o kakvoj svađi ili o pitanju časti u ovom zločinu. Zato pretpostavljamo da ih je pobio netko mentalno poremećen", kazao je neimenovani policijski izvor.

Južni Egipat ima dugu tradiciju vendeta i ubijanja iz osvete među velikim obiteljima, što nekada zna trajati godinama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙