FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanska kraljica: Terorizam nas neće promijeniti

LONDON, 25. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Teroristi neće promijeniti "našnačin života", poručila je u nedjelju britanska kraljica Elizabeta II.u svojoj božićnoj čestitki, u osvrtu na napade koji su ljetos pogodiliLondon.
LONDON, 25. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Teroristi neće promijeniti "naš način života", poručila je u nedjelju britanska kraljica Elizabeta II. u svojoj božićnoj čestitki, u osvrtu na napade koji su ljetos pogodili London.

"Oni koji su počinili ta okrutna djela protiv nevihih ljudi moraju znati da neće utjecati na naš način življenja", rekla je kraljica u snimljenoj božićnoj čestitki.

"Ovakve strahote samo nas još jače ujedinjuju, pojačavaju naš osjećaj za humanost i naše povjerenje u vlast i vladavinu pravde", dodala je kraljica.

U napadima na London 7. srpnja poginulo je 56 osoba, a 700 ih je ranjeno. Napad je ponovljen 21. srpnja no kako bombe nisu eksplodirale, žrtava nije bilo.

Britanski su mediji istaknuli kako se kraljica u svom govoru nije osvrnula na vjenčanje princa Charlesa sa Camillom Parker-Bowles održano 9. travnja i posjećaju kako je u čestitki 1981. godine vjenčanje Charlesa i Diane nazvala "događajem koji je 1981. učinio posebnom".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙