FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drniš: Nepoznati vozač automobilom teško ozlijedio malodobnog pješaka

ŠIBENIK/DRNIŠ, 25. prosinca 2005. (Hina) - U besvjesnom stanju s teškimozljedama glave rano jutros je u Drnišu pronađen malodobni mladić sdrniškoga područja, za kojeg je policijskim očevidom utvrđeno da ga jeudario nepoznati automobil, a vozač pobjegao s mjesta nesreće,izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK/DRNIŠ, 25. prosinca 2005. (Hina) - U besvjesnom stanju s teškim ozljedama glave rano jutros je u Drnišu pronađen malodobni mladić s drniškoga područja, za kojeg je policijskim očevidom utvrđeno da ga je udario nepoznati automobil, a vozač pobjegao s mjesta nesreće, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Liječničku pomoć na mjestu događaja maldobnom pješaku pružio je dežurni liječnik drniškoga Doma zdravlja, a zatim je zbog teških ozljeda opasnih po život prevezen najprije u šibensku Opću bolnicu, a zatim oko 9 sati u splitski KBC.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku. Policija poduzima opsežne mjere kako bi pronašla počinitelja te poziva građane koji nešto znaju o tom događaju da im jave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙