FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: PIJANA VOZAČICA UBILA PJEŠAKINJU

KRIŽEVCI, 17. prosinca 2005. (Hina) - Zasad još nepoznata žena srednjihgodina poginula je jučer navečer u Gundulićevoj ulici u Križevcima kadje na nju s automobilom "opel corsa" naletjela 22-godišnja Križevčankakoja je u krvi imala 1,26 promila alkohola.
KRIŽEVCI, 17. prosinca 2005. (Hina) - Zasad još nepoznata žena srednjih godina poginula je jučer navečer u Gundulićevoj ulici u Križevcima kad je na nju s automobilom "opel corsa" naletjela 22-godišnja Križevčanka koja je u krvi imala 1,26 promila alkohola.

Vozačica nije vožnju prilagodila uvjetima i stanju na cesti, pa je zbog vlažnog kolnika i smanjenje vidljivosti udarila pješakinju koja je svojom lijevom stranom kolnika dolazila iz suprotnog smjera, priopćila je danas Koprivničko-križevačka policijska uprava.

Nesretna je pješakinja odbačena u obližnji potok Vrtlin i na mjestu umrla. Vozačica "corse" je otišla s mjesta nesreće i nakon kraćeg vremena prijavila se u križevačku Policijsku postaju.

Identitet poginule pješakinje danas će se utvrditi u Općoj bolnici u Koprivnici, gdje će se obaviti obdukcija. Protiv vozačice bit će podnesena kaznena prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙