FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koprivnica: UTVRĐEN IDENTITET POGINULE PJEŠAKINJE

KRIŽEVCI, 17. prosinca 2005. (Hina) - U križevačkoj Općoj bolnici danasje utvrđeno da je pješakinja Anđa Blažinić (52) sinoć poginula uGundulićevoj ulici u Križevcima kad ju je osobnim automobilom opelomcorsom udarila 22-godišnja Križevčanka, izvijestila jekoprivničko-križevačka Policijska uprava.
KRIŽEVCI, 17. prosinca 2005. (Hina) - U križevačkoj Općoj bolnici danas je utvrđeno da je pješakinja Anđa Blažinić (52) sinoć poginula u Gundulićevoj ulici u Križevcima kad ju je osobnim automobilom opelom corsom udarila 22-godišnja Križevčanka, izvijestila je koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Anđa Blažinić poginula je u blizini svoje kuće jer, po policijskom priopćenju, vozačica nije prilagodila vožnju uvjetima na cesti, smanjenoj vidljivosti i mokrom kolniku. Također je utvrđeno da je vozačica corse u krvi imala 1,26 promila alkohola. Otišla je s mjesta nesreće, a nakon kraćeg vremena sama se prijavila Policijskoj postaji u Križevcima.

Nesretna pješakinja hodala je svojom, lijevom stranom kolnika kada ju je udario automobil, koji je stigao iz suprotnog smjera, i odbacio je u obližnji potok, gdje je umrla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙