FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: pod vlak naletio automobil

ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Od 13,38 sati zatvoren je savželjeznički promet između zagrebačkoga Glavnog kolodvora i kolodvora uSesvetama zbog nesreće u kojoj je pod vlak naletio osobni automobil,pri čemu je, prema prvim podacima, poginula jedna osoba.
ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Od 13,38 sati zatvoren je sav željeznički promet između zagrebačkoga Glavnog kolodvora i kolodvora u Sesvetama zbog nesreće u kojoj je pod vlak naletio osobni automobil, pri čemu je, prema prvim podacima, poginula jedna osoba.

Pruga je zatvorena zato što je putnički vlak iz Siska, koji se kretao pomoćnom prugom preko kolodvora Resnika, na željezničko-cestovnome prijelazu na Osječkoj ulici udario osobni automobil iako je na prijelazu uredno radila svjetlosna i zvučna signalizacija, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).

Vlak je odbacio osobni automobil na drugi kolosijek, zbog čega je zatvoren sav promet. Željeznički promet bit će zatvoren dok se ne obave očevid i istraga.

Zbog nesreće, ne vozi nijedan prigradski vlak između Glavnog kolodvora i Sesveta. Svi međugradski i međunarodni vlakovi voze iz smjera istoka preko Ranžirnoga kolodvora i Hrvatskog Leskovca prema Glavnom kolodvoru i obratno. To samo vrijedi za međunarodne i regionalne vlakove. Putnike prigradskih vlakova HŽ moli da se do daljnjega koriste ZET-ovim prijevozom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙