FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U teškoj prometnoj nesreći poginula jedna osoba, dvije teško ozlijeđene

VINKOVCI,12. prosinca 2005.(Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja sedogodila sinoć oko 20 sati na državnoj cesti D-2 između Sotina iOpatovca na vukovarskom području, smrtno je stradala jedna osoba doksu dvije osobe teško a jedna je lakše ozlijeđeno, priopćila je danasvukovarsko-srijemska Policijska uprava.
VINKOVCI,12. prosinca 2005.(Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati na državnoj cesti D-2 između Sotina i Opatovca na vukovarskom području, smrtno je stradala jedna osoba dok su dvije osobe teško a jedna je lakše ozlijeđeno, priopćila je danas vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Do nesreće je došlo kada je Ivica P. (1960.) iz Vukovara, vozeći osobni automobil VW Polo, pokušao preteći osobni automobil Citroen, koji je vozila Sanja R.B. (1969.) iz Vukovara, te se sudario s osobnim automobilom Fiat Bravo koji je vozio Dražen K. (1974) iz Iloka, a koji je nailazio iz suprotnog smjera.

U izravnom sudaru VW Pola i Fiat Brave, osobni automobil VW Polo odbačen je na krov Citroena.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao vozač osobnog automobila Fiat Bravo, Dražen K.

Teško su ozljeđeni Ivica P. i Sanja R.B., a lakše putnik u osobnom vozilu Citroen Franjo Balentović.

Protiv Ivice. P. policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙