FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Unilever potpisao s IBM-om ugovor o outsourcingu

LONDON, 23. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Britansko-nizozemskakompanija za proizvodnju robe široke potrošnje Unilever priopćila je upetak da je s IBM-om, najvećom svjetskom kompjuterskom kompanijom,potpisala ugovor o outsourcingu, koji će dovesti do rezanja nekolikostotina radnih mjesta.
LONDON, 23. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Britansko-nizozemska kompanija za proizvodnju robe široke potrošnje Unilever priopćila je u petak da je s IBM-om, najvećom svjetskom kompjuterskom kompanijom, potpisala ugovor o outsourcingu, koji će dovesti do rezanja nekoliko stotina radnih mjesta.

Financijski uvjeti ugovora nisu objavljeni iako je Unilever kazao da će uštede na troškovima slijedom sedmogodišnjeg ugovora o outsourcingu pridonijeti realizaciji njegova plana o uštedi 700 milijuna eura godišnje.

Unilever je priopćio da će IBM pružati niz financijskih usluga iz svojih centara u Portugalu, Poljskoj i Indiji.

Taj će ugovor vjerojatno rezultirati rezanjem oko 750 radnih mjesta u Unileveru.

"Ova promjena utjecat će na velik broj naših zaposlenika u Europi", rekao je Kees van der Graaf, predsjednik Unilever Europe.

"Tamo gdje budu pogođena radna mjesta, dat ćemo sve od sebe da pronađemo alternativna zaposlenja" dodao je u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙