FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

F1: Vodafone napušta Ferrari i sponzorira McLaren

LONDON, 14. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Telekomunikacijski gigantVodafone od 2007. neće više sponzorirati F1 momčad Ferraria nakon štoje u srijedu potpisan višemilijunski sponzorski ugovor između najvećesvjetske telekomunikacijske kompanije i momčadi McLaren Mercedes.
LONDON, 14. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Telekomunikacijski gigant Vodafone od 2007. neće više sponzorirati F1 momčad Ferraria nakon što je u srijedu potpisan višemilijunski sponzorski ugovor između najveće svjetske telekomunikacijske kompanije i momčadi McLaren Mercedes.

Ugovor važi od siječnja 2007., a trajat će najmanje deset godina, objavila je uprava Vodafonea, dodavši kako će ispoštovati sadašnji ugovor sa Ferrariem, koji će se okončati krajem 2006.

Ferrari je od tog lukrativnog ugovora dobijao 40 milijuna dolara po sezoni, a vjeruje se da će McLaren-Mercedes dobijati više, budući da će se od 2007. momčad službeno zvati Vodafone McLaren Mercedes.

Prošlog mjeseca Vodafone je objavio kako više neće sponzorirati Manchester United, iako je ugovor, kojim je engleski klub dobijao 12 milijuna eura godišnje, trebao trajati još dvije godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙