FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HEP: zbog kvara djelomične redukcije struje u Dubrovniku

ZAGREB, 22. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska elektroprivreda (HEP)priopćila je da će do otklanjanja kvara, koji je prouzročio poteškoćeu napajanju Dubrovnika, biti djelomičnih redukcija struje kako bi svidijelovi grada barem povremeno mogli dobivati električnu energiju.
ZAGREB, 22. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska elektroprivreda (HEP) priopćila je da će do otklanjanja kvara, koji je prouzročio poteškoće u napajanju Dubrovnika, biti djelomičnih redukcija struje kako bi svi dijelovi grada barem povremeno mogli dobivati električnu energiju.

Zbog kvara na dva dalekovoda 35 kV Komolac - Šipčine i Komolac - Lapad, koji se dogodio sinoć u 19,56 sati, dio Dubrovnika Lapad imao je poteškoća u opskrbi strujom sve do 24 sata.

U noćnim satima zbog manje potrošnje situacija se djelomično normalizirala. Kako, međutim, kvar u tijeku noći nije otklonjen, s porastom dnevnog opterećenja došlo je do poteškoća u napajanju.

Stoga HEP upozorava potrošače da racionalnije troše električnu energiju, kaže se u priopćenju HEP-a koje je potpisao glasnogovornik Radomir Milišić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙