FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tigrovi usmrtili pljačkaša koji im se ubacio u kavez u ZOO-u

BLOEMFONTEIN, 21. prosinca 2005. (Hina/AP) - Osumnjičeni pljačkaš ujužnoafričkom gradu Bloemfonteinu ružno je skončao život nakon što je,bježeći pred zaštitarima, utrčao u Zoološki vrt i popeo se u kavez sBengalskim tigrovima.
BLOEMFONTEIN, 21. prosinca 2005. (Hina/AP) - Osumnjičeni pljačkaš u južnoafričkom gradu Bloemfonteinu ružno je skončao život nakon što je, bježeći pred zaštitarima, utrčao u Zoološki vrt i popeo se u kavez s Bengalskim tigrovima.

Njegovo unakaženo truplo pronašao je u nedjelju jedan posjetitelj ZOO-a, uzrokovavši početnu zbunjenost pitanjem o tome kako se čovjek našao u kavezu.

Policija je u srijedu priopćila da je taj čovjek s jednim pomagačem u nedjelju ujutro uz prijetnju nožem opljačkao jedan par, nakon čega su se u potjeru za njima dali zaštitari. Tijekom bijega, jedan od osumnjičenika preskočio je vanjsku ogradu zoološkog vrta i otrčao u unutrašnjost, očito do kaveza s tigrovima.

"Ne znamo, niti ćemo ikad znati što se točno dogodilo, jer je jedina osoba koja bi nam to mogla reći mrtva", rekla je glasnogovornica policije Else Gerber.

Uprava ZOO-a rekla je kako tigrove neće ubiti jer nisu ništa krivi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙