FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Egipćanin na dan vjenčanja otkrio da mu je "zaručnica" muškarac

KAIRO , 21. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Jedan je Egipćanin na danvjenčanja otkrio da je njegova zaručnica s kojom je "hodao" tri godinezapravo muškarac koji je identitet na vjenčanju skrivao iza vela,izvijestio je u srijedu list Al-Gomhuria.
KAIRO , 21. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Jedan je Egipćanin na dan vjenčanja otkrio da je njegova zaručnica s kojom je "hodao" tri godine zapravo muškarac koji je identitet na vjenčanju skrivao iza vela, izvijestio je u srijedu list Al-Gomhuria.

26-godišnjeg mladoženju Tamera Shehatu na spol buduće supruge upozorila je jedna gošća na vjenčanju. Kada je Shehata nesuđenu buduću suprugu, s nevjericom neposredno prije obreda suočio s činjenicama, "ona" je skrhana od boli priznala da ima 18 godina, da je muškarac pod imenom Ahmed Abo Zeid koji se nekoliko puta pokušao podvrgnuti operaciji promjene spola, no nije uspio dobiti odobrenje liječnika.

Abo Zeid je također rekao kako je istinu svojem suprugu namjeravao reći nakon vjenčanja, nadajući se da će ga nakon toga uspjeti privoljeti na konzumiranje braka. U zatvoru će provesti 45 dana zbog obmanjivanja i lažnog predstavljanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙