FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vjenčanje Eltona Johna i još 700 homoseksualnih parova

LONDON, 21. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Elton John i njegov partnerDavid Furnish stigli su pred Windsorsku palaču gdje će se vjenčatizahvaljujući novom zakonu o bračnim vezama istospolnih parova.
LONDON, 21. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Elton John i njegov partner David Furnish stigli su pred Windsorsku palaču gdje će se vjenčati zahvaljujući novom zakonu o bračnim vezama istospolnih parova.

"Skromna i privatna" svečanost počela je u podne po srednjoeuropskom vremenu u dvorani za vjenčanja u toj maloj zgradi iz 17. stoljeća gdje su se 9. travnja vjenčali princ Charles i Camilla.

John i Furnish su pred palaču stigli u crnom Rolls Royceu Phantom. Pjevač je bio odjeven u crni smoking sa sivom kravatom dok je njegov partner odjeven u tamno odijelo.

Policijske ophodnje razmještene su oko Windsorske palače kako bi zaštitile novi bračni par od brojnih obožavatelja, ali i od onih koji se protive homoseksualnim parovima.

Nakon svečanosti vjenčanja uslijedit će pir za približno 700 uzvanika među kojima će biti brojne poznate ličnosti poput Liz Hurley, Victorie Beckham, Roda Stewarta i Donatelle Versace.

Elton John (58) konačno će ozakoniti svoju 12-godišnju vezu s Davidom Furnishom i to u prvim satima kako će u Engleskoj stupiti na snagu novi zakon koji dopušta sklapanje homoseksualnih parova.

U srijedu će se u Engleskoj i Walesu vjenčati još gotovo 700 istospolnih parova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙