FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princ William se angažira na dobrotvornom radu za Afriku

LONDON, 19. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Britanski Princ William postaoje pokrovitelj dobrotvorne organizacije za očuvanje okoliša u Africikoja za cilj ima "osigurati miran suživot između afričke divlje florei faune i stanovništva Afrike", priopćila je u ponedjeljak Kraljevskapalača u Londonu.
LONDON, 19. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Britanski Princ William postao je pokrovitelj dobrotvorne organizacije za očuvanje okoliša u Africi koja za cilj ima "osigurati miran suživot između afričke divlje flore i faune i stanovništva Afrike", priopćila je u ponedjeljak Kraljevska palača u Londonu.

S obzirom da je tijekom studija često putovao u Tanzaniju, Keniju i Botswanu, 23-godišnji princ već dugo vremena gaji naklonosti prema Africi. William je postao pokrovitelj organizacije The Tusk Trust koja ima sjedište u Velikoj Britaniji, a u 12 afričkih država podržava 25 projekata očuvanja okoliša.

Dobrotvorni rad uključuje projekte razvoja ruralnih područja, programe obrazovanja i održivih turističkih inicijativa, te očuvanja životinjskog svijeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙