FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren ured Hitro.hr servisa u Bjelovaru

ZAGREB/BJELOVAR, 20. prosinca 2005. (Hina) - U poslovnici Financijskeagencije (FINA) u Bjelovaru, danas je otvoren ured Vladina Hitro.hrservisa.
ZAGREB/BJELOVAR, 20. prosinca 2005. (Hina) - U poslovnici Financijske agencije (FINA) u Bjelovaru, danas je otvoren ured Vladina Hitro.hr servisa.

To je osmi po redu ured Hitro.hr, a dosad su otvoreni uredi u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Vukovaru, Dubrovniku i Gospiću. Za početak iduće godine predviđa se otvaranje ureda u preostalim županijskim središtima, kaže se u priopćenju FINE.

Bjelovarski ured otvorili su potpredsjednik Vlade Damir Polančec i predsjednik Uprave FINE Zoran Maksić

U sklopu servisa, uz osnivanje društva s ograničenom odgovornosti i otvaranje obrta, na usluzi poduzetnicima i građanima su i prve dvije u potpunosti elektroničke usluge, a to su e-REGOS i e-KATASTAR.

U planu je i skorašnje uvođenje usluge e-PDV, odnosno elektroničke prijave poreza na dodanu vrijednost koja bi trebala biti uvedena do kraja godine te usluge elektroničke prijave poreza na dohodak građana.

Po podacima FINE, u sedam do sada otvorenih ureda Hitro.hr, informacije je zatražilo gotovo tri tisuće građana, od kojih je više od 1.100 odlučilo započeti vlastiti posao, odnosno korištenjem usluga servisa Hitro.hr otvoriti trgovačko društvo ili obrt.

Prvi elektronski RS obrasci već su predani u REGOS, a od početka rada e-KATASTAR je zabilježio gotovo 800 tisuća upita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙