FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 20. prosinca 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 20. prosinca 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZURICH - Drugu godinu uzastopce vezni igrač brazilske reprezentacije i španjolskog velikana Barcelone, Ronaldinho (24) proglašen je najboljim igračem godine u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA). Ronaldinho je to treća velika nagrada u posljednjih nekoliko mjeseci. U rujnu je proglašen najboljim igračem svijeta u izboru nogometaša iz 40 zemalja svijeta (FIFPro), u studenom je osvojio Zlatnu loptu u izboru France Footbala, a sada je proglašen najboljim igračem i u izboru krovne nogometne organizacije. Ronaldinho je slavio sa 960 bodova, drugi je bio vezni igrač engleske reprezentacije i londonskog Chelsea, Frank Lampard (429), dok je treći bio napadač Kameruna i Ronaldinhov klupski kolega, Samuel Eto'o (190).

MUENCHEN - Vodstvo Bayerna ipak će ponuditi novi ugovor Michaelu Ballacku (29), objavio je danas predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge. Prema najnovijim informacijama Bayern je spreman ponuditi Ballacku novi četvorodišnji ugovor vrijedan 30 milijuna eura.

MADRID - Vodstvo Real Madrida priopćilo je da će Juan Ramon Lopez Caro (42) ostati trener madridskog kluba do kraja sezone. Lopez Caro je postao trener Reala nakon što je početkom mjeseca otkaz dobio Brazilac Vanderlei Luxemburgo.

GOLD COAST - Više nema nikakvih dvojbi, bivša prva igračica svijeta 25-godišnja Martina Hingis vraća se na teniske terene, a prvi nastup imat će na WTA turniru u australskom Gold Coastu, koji počinje 1. siječnja 2006. Švicarka se povukla iz tenisa prije tri godine zbog ozljede gležnja.

SYDNEY - Nogometni savez Australije objavio je danas da su u rekordnom roku prodane sve ulaznice za SP u Njemačkoj. Australci su dobili 8.500 ulaznica, a prodaja je obavljena putem interneta. Prema riječima izvršnog direktora Nogometnog saveza Australije Johna O'Neilla, ulaznice su prodane u svega nekoliko minuta. Za 8.500 raspoloživih ulaznica bilo je skoro dvostruko više zainteresiranih.

NEW YORK - Rezultati hokejaške NHL lige:

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 1:2 (kazneni udarci)

Minnesota Wild - Dallas Stars 2:1

Vancouver Canucks - Los Angeles Kings 3:4 (kazneni udarci)

Toronto Maple Leafs - New York Islanders 9:6

Edmonton Oilers - Calgary Flames 5:4

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Orlando Magic - Toronto Raptors 90:92

(Kasun - 2 koša)

Charlotte Bobcats - Sacramento Kings 106:103 (produžetak)

Seattle SuperSonics - Washington Wizards 111:101

Memphis Grizzlies - Detroit Pistons 104:106 (dva produžetka)

Boston Celtics - Golden State Warriors 109:98

RIM - Napadač talijanskog nogometnog prvoligaša Lazia, Paolo Di Canio (37) kažnjen je zabranom nastupa na jednoj utakmici, te sa 10.000 eura jer je nakon utakmice s Livornom salutirao rimskim navijačima s visoko uzdignutom desnicom. Zbog istog postupka, i to nakon utakmice s Romom, Di Canio je već jednom kažnjen i to sa 10.000 eura. Zbog nove kazne, jedan od najkontroverznijih nogometaša na Apeninskom poluotoku, propustit će gostovanje protiv Leccea.Njegov fašistički pozdrav izazvao je osudu javnosti i brojne židovske zajednice u Italiji. Međutim, Di Canio se nije previše uznemirio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙