FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 6. prosinca 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 6. prosinca 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Kompletna hrvatska Davis Cup reprezentacija sudjelovat će na prvom ATP Zagreb Indoors turniru od 28. siječnja do 5. veljače - Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Ivo Karlović kao igrači, a Goran Ivanišević kao sudirektor turnira. Na konferenciji za novinare u Zagrebu nazočni su bili Davis Cup heroji Ljubičić, Ančić i Ivanišević sa minijaturnim kopijama Davisova pokala, a svi su iskazali zadovoljstvo što je nakon sedam godina Hrvatska opet dobila organizaciju dvoranskoga ATP turnira. Naime, Zagreb Indoors je nasljednik Croatian Indoorsa, turnira koji se 1996. i 1997. održao u Zagrebu, a 1998. u Splitu, a pobjednik sva tri turnira bio je upravo Ivanišević. Direktor turnira Branimir Horvat dodao je kako će se turnir organizirati u najvećoj zagrebačkoj dvorani, Ledenoj dvorani Doma sportova, a drugi će teren biti "dvojka" Doma sportova. Budući da se termin kvalifikacija 28. i 29. siječnja poklapa sa završnicom ITTF stolnoteniskog turnira, Horvat je kazao kako će drugo igralište u te dane biti najvjerovatnje u Domu odbojke Bojan Stranić. Nagradni fond turnira je 323.250 eura, a rok za prijave igrača je 19. prosinca.

NEW YORK - Rezultati hokejaške NHL lige:

New York Rangers - Minnesota Wild 3:1

Florida Panthers - Ottawa Senators 3:6

Phoenix Coyotes - Atlanta Trashers 5:2

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Orlando Magic - San Antonio Spurs 85:110

(Kasun - nije igrao)

Chicago Bulls - Dallas Mavericks 94:102

Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 77:91

(Giriček - 8 koševa, 1 asistencija)

Los Angeles Clippers - Miami Heat 99:89

MADRID - Sportski direktor Real Madrida Talijan Arrigo Sacchi (59) najavio odlazak iz kluba na kraju godine. Vijest o odlasku Sacchija stigla je samo dan nakon što je otkaz dobio trener Reala Brazilac Vanderlei Luxemburgo. Sacchi odlazi zbog obiteljskih rezloga, no ne navodi se o čemu je točno riječ. Poznati talijanski trener bio je sportski direktor Reala od prosinca prošle godine.

RIM - Talijanski olimpijski odbor (CONI) primio je kandidaturu Rima za domaćina Olimpijskih igara 2016. godine. Ljetne OI te godine želi i Milano pa će CONI odluku o talijanskom kandidatu donijeti u siječnju iduće godine, dok će Međunarodni olimpijski odbor (MOO) o domaćinu igara odlučiti za tri godine.Rim je već bio domaćin olimpijskih igara i to 1960. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙