FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ribar nakon 20 dana plutanja prvo zaželio croissant

AMSTERDAM, 26. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Prva stvar koju je ribarzatražio kada je spašen nakon 20-dnevnog plutanja Karibima u brodu spokvarenim motorom bio je croissant, izjavio je u petak glasnogovorniknizozemskog ministarstva obrane.
AMSTERDAM, 26. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Prva stvar koju je ribar zatražio kada je spašen nakon 20-dnevnog plutanja Karibima u brodu s pokvarenim motorom bio je croissant, izjavio je u petak glasnogovornik nizozemskog ministarstva obrane.

Ribar s otoka Dominika u Karipskom moru preživio je zahvaljujući kišnici i nekoliko letećih riba koje su skočile na palubu broda kojim je plutao gotovo 1.300 kilometara.

"Imate li čokoladni croissant i mlijeko", bile su prve riječi koje je 27-godišnji ribar uputio posadi nizozemske fregate koja ga je pronašla dok je tragala za krijumčarima droge u vodama blizu Nizozemskih Antila.

"S obzirom na okolnosti ribar se osjeća dobro. Dehidrirao je i izgubio na težini, a jutros je predan vlastima u Curacaou", izvijestio je glasnogovornik nizozemskog ministarstva obrane Willem Cosijn.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙