FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: ministrica Kosor otvorila Dnevni boravak za starije osobe

ZAGREB, 18. prosinca 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorotvorila je danas u Karlovcu Dnevni boravak za starije osobe, u sklopuprovedbe Programa međugeneracijske solidarnosti Ministarstva obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti, priopćeno je iz Kabinetaministrice.
ZAGREB, 18. prosinca 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas u Karlovcu Dnevni boravak za starije osobe, u sklopu provedbe Programa međugeneracijske solidarnosti Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, priopćeno je iz Kabineta ministrice.

Potpredsjednica Kosor izrazila je zadovoljstvo dovršenjem ovog projekta uoči predstojećih blagdana, istaknuvši kako je ovo osmi Dnevni boravak koji je otvorilo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u osam županija. Njime će biti obuhvaćeno oko 200 osoba starije životne dobi na području Karlovačke županije, a na njegovoj provedbi zaposlit će se 15 osoba.

Rekla je kako je za njegovu provedbu Ministarstvo u ovoj godini izdvojilo oko 450 tisuća kuna te podsjetila kako na području Karlovačke županije Ministarstvo međugeneracijske solidarnosti također provodi i program Pomoći u kući starijim osobama kojim je dosad obuhvaćeno 200 osoba, s 12 djelatnika zaposlenih na njegovoj provedbi i s oko 250 tisuća izdvojenih za njegovu provedbu u ovoj godini.

Potpredsjednica Kosor također je najavila sutrašnje otvaranje devetog Dnevnog boravka u Virovitici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙