FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Friščić: Nema mjesta euforiji

ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Novoizabrani predsjednik HSS-a,Josip Friščić, poručio je večeras izaslanicima na kraju Glavne izborneskupštine HSS-a, kako nema mjesta euforiji s obzirom na brojneprobleme u stranci.
ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Novoizabrani predsjednik HSS-a, Josip Friščić, poručio je večeras izaslanicima na kraju Glavne izborne skupštine HSS-a, kako nema mjesta euforiji s obzirom na brojne probleme u stranci.

Friščić je na koncu skupštine zahvalio svima koji su mu dali povjerenje da vodi HSS, te izrazio zadovoljstvo demokratskim ponašanjem izaslanika.

"Zajednički ćemo raditi na programu koji će biti prepoznatljiv", rekao je novi predsjednik HSS-a.

Demokratsko ponašanje izaslanika pohvalio je i bivši predsjednik HSS-a, Zlatko Tomčić, čestitavši svim HSS-ovima koji su izabrani na čelne stranačke pozicije.

Za Friščića Tomčić je kazao kako je "nova i u dnevno političkim igrama nepotrošena osoba" te je izrazio uvjerenje da će imati snage izvući stranku iz krize.

I premda je jutros, uoči Glavne izborne skupštine izjavio kako se boji raskola u HSS-u, Tomčić je večeras kazao kako se toga raskola više ne boji.

Dodao je da je spreman svoje jedanaestogodišnje iskustvo vođenja strankom ponuditi novom vodstvu HSS-a.

Tomčić je najavio i da će podnijeti ostavku na mjesto predsjednika saborskoga Kluba zastupnika HSS-a, te da je spreman biti kooperativan član toga kluba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙